Vertraging


2 weken geleden zou ik samen met mijn man Gilian en enkele vrienden vertrekken voor een week Ibiza. Lekker tot rust komen, genieten en natuurlijk mijn camera bij de hand om fantastische foto's te gaan maken op dit waanzinnige eiland. Zo gezegd zo gedaan en een week enorm genoten van al het moois wat Ibiza te bieden heeft. De mensen, natuur, eten, Hippies, zon, zee en strand. Na een week onze koffers weer ingepakt en op naar het vliegveld van Ibiza. Bij aankomst op de airport zagen wij (zonder eerdere informatie) dat onze vlucht was geannuleerd in verband met een staking in Frankrijk. Uiteindelijk na veel overleg, uitzoeken etc kon het niet anders dan dat we nog een week op Ibiza moesten blijven, voordat onze volgende vlucht zou gaan.

Wat nu? Een startend bedrijf, diverse opdrachten die gepland stonden vorige week. De paniek sloeg ietwat toe. Nadat we wederom vervoer en een villa hadden kunnen regelen, de avond de avond gelaten en de volgende dag vanuit Ibiza mijn opdrachten proberen te verzetten.

Wat een lieve mensen, wat een begrip en warme, mooie woorden heb ik mogen ontvangen bij het verzetten van de opdrachten. Zo dankbaar en fijn dat de mensen flexibel zijn en ik met een gerust gevoel nog een week kon genieten van Ibiza. Het kon immers niet anders. Totale overmacht.

Dank voor alle lieve berichten en interesse. Dat doet een mens goed. We zijn weer terug op Nederlandse bodem en back @ work. Heerlijk!!

#Fotografie #vakantie #ibiza #vertraging #dankbaar

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square