Bedrijfsfotografie


De afgelopen dagen ben ik samen met een goede vriendin naar Portugal geweest om te genieten van al het moois wat de Algarve te bieden heeft. Natuurlijk neem ik als ik op reis ga, altijd mijn camera mee, want er zijn teveel mooie dingen in de wereld om te fotograferen.

We logeerden 4 dagen in 'The White House B&B in the Villa' bij de eigenaren Rob & Peter.

Rob & Peter zijn bijna een jaar geleden gestart met hun B&B in het plaatsje Pechão. De mannen zijn destijds gevolgd door het programma 'Ik vertrek'. Wat een ongelooflijke mooie plek, wat een ongelooflijke goede gastheren en wat een fijne tips, adviezen en interesse's van Rob & Peter.

Ben dan ook ongelooflijk trots dat ik voor hun foto's heb mogen maken van de mooie villa en de geweldige omgeving, die zij kunnen gebruiken voor social media, etc. Aan het werk op deze bijzondere plek.

Als je besluit naar Portugal te gaan, boek een kamer in 'The White House B&B'. Enorm centraal gelegen, erg goede gastheren, dus zeker meer dan de moeite waard.

Binnenkort het eindresultaat van de gemaakte foto's.

.


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square