Jeroen zijn 'kindje'.


Al 7 jaar is mijn hobby fotografie. Een passie waarvan ik eigenlijk mijn beroep zou willen maken. Er waren voldoende beren op de weg: 'Veels te onzeker', 'ga ik het wel redden', 'wat ga ik dan doen qua fotografie' en zo kan ik wel even doorgaan.

De kans om van mijn hobby mijn beroep te gaan maken kwam en ik merkte dat ik in de flow zat en er niet meer uitkwam. Wat een proces, wat veel dingen moet je regelen. Super tof om mezelf te kunnen laten zien met wat ik ga doen en wat ik wil. Fotograferen met respect, tijd, passie en gevoel.

Hier ga ik jullie op de hoogte houden van de mooie dingen van mijn vak! Achter de schermen veel gedaan en enorm veel geleerd. Dit bericht is 'achter de schermen' geschreven en als jullie dit lezen is mijn 'kindje' geboren! Jeroen Photpgraphy is een feit! Wat ben ik een gelukkig mens!!

#jeroenphotograpy #kindje #fotografie #fotograaf

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square