October 26, 2017

October 19, 2017

August 29, 2017

August 20, 2017

August 4, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Jeroen zijn 'kindje'.

Al 7 jaar is mijn hobby fotografie. Een passie waarvan ik eigenlijk mijn beroep zou willen maken. Er waren voldoende beren op de weg: 'Veels te onzeker', 'ga ik het wel redden', 'wat ga ik dan doen qua fotografie' en zo kan ik wel even doorgaan. 

De kans om van mijn hobby mijn beroep te gaan maken kwam en ik merkte dat ik in de flow zat en er niet meer uitkwam. Wat een proces, wat veel dingen moet je regelen. Super tof om mezelf te kunnen laten zien met wat ik ga doen en wat ik wil. Fotograferen met respect, tijd, passie en gevoel. 

Hier ga ik jullie op de hoogte houden van de mooie dingen van mijn vak! Achter de schermen veel gedaan en enorm veel geleerd. Dit bericht is 'achter de schermen' geschreven en als jullie dit lezen is mijn 'kindje' geboren! Jeroen Photpgraphy is een feit! Wat ben ik een gelukkig mens!! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

® 2019 Jeroen fotografie

  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle