top of page

OVER JEROEN

Locatie fotografie

Mijn naam is Jeroen Schröder - v/d Kroft en samen met mijn man Gillian ben ik woonachtig in Dronten. Sinds 12 jaar ben ik actief bezig met fotografie.

De eerste jaren deed ik dit alleen uit hobby, maar gaandeweg merkte ik dat fotografie mijn passie is en ben ik mij steeds meer in fotografie gaan verdiepen.


Ik heb diverse fotografie cursussen gevolgd, maar het meeste leer je in de praktijk. Natuurlijk is het technische aspect erg belangrijk, maar ik merk dat ik mijn gevoel en hart volg tijdens de fotoshoots die ik doe. Daar komen de mooiste foto’s uit. Spontaan, zonder al te veel te poseren voor de camera. Daarmee wil ik me onderscheiden van andere fotografen. De tijd nemen om te fotograferen met vanzelfsprekend een mooi eindresultaat.
 

Fotografie is in mijn ogen respect, gevoel en luisteren naar de mensen die je op de gevoelige plaat vastlegt. Niet alleen technisch bezig zijn, maar voornamelijk met de mensen.

Ik krijg steeds meer aanvragen en ben blij dat mijn idee over fotografie (respect, gevoel en luisteren naar mensen) nu zijn vruchten afwerpt.

Vanaf 2016 heb ik mijn fotostudio aan huis geopend en in juli 2021 mijn 2e studio in Ijsselmuiden, wat de mogelijkheid biedt om mijn service en fotografie uit te breiden.

Fotografie is meer dan kijken naar de camera, op een knopje drukken en de foto’s afleveren. Tijdens een fotoshoot bij Jeroen Fotografie doen we het samen. 
 

Logo wit transpa.png

FOTOGRAFIE: ESTHER VERWINDT FOTOGRAFIE

 

bottom of page