top of page
STUDIOFOTOGRAFIE: € 69,95

Studiofotografie is inclusief:
 

  • Kennismakingsgesprek (telefonisch), inclusief ideeën uitwisselen

  • Fotografie studio  in de fotostudio Dronten of IJsselmuiden (maximaal 2 personen)

  • Bewerking van de foto's

  • Levering bewerkte foto's (7 stuks. Indien de keuze boven de 7 foto's is, dan
    betaal je een meerprijs)

  • Levering in groot formaat, alsmede klein formaat met logo (bestemd voor social media)

  • Digitale aanlevering via 'Pixieset'

DE FOTOSHOOT

In de studio, voor de camera; dit is voor veel mensen uit de 'comfort zone'. Hoe moet ik zitten? Wat gaat er gebeuren? Sta ik er wel leuk op? Dit zijn veel geluiden die ik hoor wanneer ik iemand fotografeer in de studio.
Voorafgaand bespreken we of je zelf ideeën hebt en wat je zelf zou willen tijdens de shoot. Ik ben dan wel de fotograaf, maar het worden jouw foto's en is het dus belangrijk dat ik jouw wensen meeneem tijdens de shoot. Indien je tijdens de shoot ideeën hebt, dan is het geen probleem dit te bespreken en indien mogelijk uit te voeren. Iedere studio fotoshoot is anders, ieder mens is anders!

Samen werken aan prachtige foto's is mijn einddoel. Jouw foto's met jouw ideeën en jouw wensen! Ook bij studio fotografie staat rust, respect, ruimte en communicatie op nummer 1. Ontspannen en zonder tijdsdruk met een lekker bakje koffie of thee (iets fris mag ook ;-) Indien je iemand mee wilt nemen om je nog meer ontspannen te voelen, dan is dit natuurlijk geen probleem. 
 

 

Bovenstaande prijs is een vanaf-prijs. Deze studio fotoshoot is verder uit te breiden naar gelang de wensen. Bijvoorbeeld meerdere personen, make-up artist, hairstylist. Informeer naar de mogelijkheden.

 

bottom of page